Χριστινα Μπομπα : Se3i Xristina Mpompa Thepressroom Gr / Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο!

Χριστινα Μπομπα : Se3i Xristina Mpompa Thepressroom Gr / Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο!. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο σάκης κλείνει σήμερα τα 40 και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του. Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της. Η σύζυγος του παρουσιαστή του αντ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα.

Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό:

Xristina Mpompa
Xristina Mpompa from i2.prth.gr
Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο σάκης τανιμανίδης. Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο. Η 32χρονη instagramer, που όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης ανέβαζε stories και… Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια. Η χριστίνα μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα και την ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης με σχετική ανάρτηση στο instagram.

Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη.

Εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Αντίστροφα μετράει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους. Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους.

Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Η σύζυγος του παρουσιαστή του αντ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Όλες οι ειδήσεις για χριστινα μπομπα. Η χριστίνα μπόμπα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, είχε μιλήσει για την εξωσωματική που έκανε προκειμένου να γίνει μαμά και για το γεγονός πως με τον σάκη τανιμανίδη είχαν σκεφτεί και την.

Xristina Mpompa H Apisteyth Lampada Poy Phre Dwro Sto Sakh Tanimanidh Lifebuzz Gr
Xristina Mpompa H Apisteyth Lampada Poy Phre Dwro Sto Sakh Tanimanidh Lifebuzz Gr from lifebuzz.gr
Η τρυφερή ανάρτηση για τα 40α γενέθλια του σάκη τανιμανίδη. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. «ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Η κάμερα της εκπομπής dot. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους.

Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους.

Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Δες τους κανόνες που ακολουθεί αλλά και τι τρώει καθημερινά σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια κατά καιρούς σε συνεντεύξεις. Μιλάω για την χριστίνα μπόμπα η οποία έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής και άσκησης που της φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Ο σάκης κλείνει σήμερα τα 40 και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του. Την ανακοίνωση της γέννησης των διδύμων έκανε ο σάκης τανιμανίδης νωρίς το απόγευμα της τετάρτης (23/6). Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Το ζευγάρι μέσα από τα social media μοιράζεται τις εμπειρίες του και δίνει κουράγιο σε όσους προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: «ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος.

Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η σύζυγος του παρουσιαστή του αντ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η χριστίνα μπόμπα σε συνέντευξή της στην ελεονώρα μελέτη, ο δρόμος για την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος. «ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα.

Xristina Mpompa H Aderfh Ths Elina Mas Systhnei Gia Prwth Fora Ton Syntrofo Ths
Xristina Mpompa H Aderfh Ths Elina Mas Systhnei Gia Prwth Fora Ton Syntrofo Ths from www.tlife.gr
Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα instagram η αποκάλυψη πως η χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα. Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της. Η χριστίνα μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα και την ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης με σχετική ανάρτηση στο instagram. Αντίστροφα μετράει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια.

Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα κοριτσάκια του. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Το ζευγάρι μέσα από τα social media μοιράζεται τις εμπειρίες του και δίνει κουράγιο σε όσους προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής μέσω instagram. Εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα instagram η αποκάλυψη πως η χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα. Μόλις πριν από δυο μέρες, η χριστίνα είχε μοιραστεί ένα απίθανο κολάζ με την όψη της κοιλίτσα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι το τέλος.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook