Ada Masalı 7. Bölüm - Ada Masali 7 Bolum Fragmani Filtre Kahve / Ada masalı'nın son bölümünde aralarında duygusal anlamda bir şey olmasını istemediğini söyleyen haziran'ı (ayça ayşin turan) bir anda öpen poyraz (alp navruz) bundan sonra işlerin değişeceğinin de mesajını verirken hikayenin başından bu yana haziran'ınpoyraz'dan sakladığı sırrı i̇dil ortaya çıkarıyor.

Ada Masalı 7. Bölüm - Ada Masali 7 Bolum Fragmani Filtre Kahve / Ada masalı'nın son bölümünde aralarında duygusal anlamda bir şey olmasını istemediğini söyleyen haziran'ı (ayça ayşin turan) bir anda öpen poyraz (alp navruz) bundan sonra işlerin değişeceğinin de mesajını verirken hikayenin başından bu yana haziran'ınpoyraz'dan sakladığı sırrı i̇dil ortaya çıkarıyor.. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Ne olduğunu anlayamadan kendisini poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulan haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen ada masalı dizisinde bu kez haziran ve poyraz arasındaki samimiyet bir hayli. Star tv ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ada masalı dizisinin yeni bölümü 3 ağustos salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Ada masalı 7.bölüm izle full 3 ağustos 2021 tarihli star tv dizisi tek parça ve hd olarak ada masalı son bölüm izleme için burada. Bölüm fragmanı haberimizde… ada masalı yeni bölüm fragmanı izle. Romantik hikayesi ve ada atmosferinin büyüleyici etkisiyle yaz döneminin sevilen dizilerinden ay yapım imzalı 'ada masalı'nın yeni bölümünde nefesler tutulacak. Dizinin yeni bölümü 03 ağustos 2021, salı akşamı yayınlanacak. Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisi bu akşamki bölümüyle de sevenlerinden tam not aldı.

Yhkmazz9encrem
Yhkmazz9encrem from imgz.star.com.tr
Ada masalı yeni bölüm fragmanı yine birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne olacak. Ada masalı 7.bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Hemen izlemek için burayı ziyaret edebilirsiniz. Ada masalı yeni bölüm izle. Hazira'a oldukça yakınlaşan poyraz haziran'a beni ilk öptüğünde de anlamıştım, şimdi poyraz'ı diğer kadınlardan kıskanan haziran'ın tüm sakladıkları ortaya çıkar ve durumlar karışır. Ada masali yeni̇ bölüm özeti̇ aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Ada masalı 3 ağustos 2021 salı akşamı star'da. Star tv ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ada masalı dizisinin yeni bölümü 3 ağustos salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Ay yapım imzalı 'ada masalı'nın geçen haftaki bölümü heyecan dolu bir finalle bitti.

Romantik hikayesi ve ada atmosferinin büyüleyici etkisiyle yaz döneminin sevilen dizilerinden ay yapım imzalı 'ada masalı'nın yeni bölümünde nefesler tutulacak. Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisinin son bölümünde haziran ile poyraz yakınlaşıyor. Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir. Yönetmenliğini ali bilgin üstlenirken senaryosunu ise yeşim çıtak ve yelda eroğlu kaleme. Ayça ayşin turan ve alp navruz'un başrollerini paylaştığı star tv'nin yeni romantik komedi dizisi ada masalı yaz sezonunda ay yapım imzası ile star tv'de ekranlara gelecek. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. İki hamlede mat olan adamın komik tepkisi 3.088. Bölüm fragman ile 3 ağustos 2021 salı akşamı tv kanalında kaldıği yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Bu sayfa ada masalı dizisinin güncel yeni bölüm özetini ve bigilerini içerir. Ada masali yeni̇ bölüm özeti̇ aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Adaya veda etmek üzere vapura binen haziran'a son dakikada poyraz'ın yetişip gitme! demesi ikili arasında romantik anlara sebep oldu. Ada masalı yeni bölüm fragmanını en iyi reklamsız ve kaliteli olarak izlemeniz için web sitemizde. Ay yapım imzalı 'ada masalı'nın geçen haftaki bölümü heyecan dolu bir finalle bitti.

Ada masalı 7.bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Bölüm full hd kalitesinde star tv'de. Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir. Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisinin son bölümünde haziran ile poyraz yakınlaşıyor. Yeni bölüm 3 ağustos salı günü saat 20.00'da star tv'de.

Ada Masali 7 Yeni Bolum Fragmani Yayinda Ada Masali Dizisinin Konusu Nedir Blog Gazetesi Son Dakika Haberleri Guncel Haberler
Ada Masali 7 Yeni Bolum Fragmani Yayinda Ada Masali Dizisinin Konusu Nedir Blog Gazetesi Son Dakika Haberleri Guncel Haberler from www.bloggazetesi.com
Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Ada masalı 7.bölüm önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. Diyarbakır'da iki otomobil çarpıştı 2.636. Bu sayfa ada masalı dizisinin güncel yeni bölüm özetini ve bigilerini içerir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin poyraz olduğunu anlar. Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir. Sevilen dizi ada masalı 7.bölümü yayınlandı. Ada masalı yeni bölüm izle.

Bölüm ile 3 ağustos salı akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ada masalı yeni bölüm fragmanını en iyi reklamsız ve kaliteli olarak izlemeniz için web sitemizde. Ada masalı yeni bölüm fragmanı yine birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne olacak. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Yönetmenliğini ali bilgin üstlenirken senaryosunu ise yeşim çıtak ve yelda eroğlu kaleme. .ada masalı dizi oyuncuları sevgilileri ve eşleri ada masalı 6 bölüm ada masalı 7 bölüm fragmanı, kazara aşk 4 bölüm, maraşlı 26 bölüm final, kalp yarası 4 bölüm, kalp yarası 3 bölüm, gündeme damga vuran yılın sürpriz aşkları, bu sahneye yürek dayanmaz baht oyunu 6 bölüm, sol yanım my left. Bölüm fragmanı haberimizde… ada masalı yeni bölüm fragmanı izle. Ada masalı yeni bölüm izle. Ada masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Adaya veda etmek üzere vapura binen haziran'a son dakikada poyraz'ın yetişip gitme! demesi ikili arasında romantik anlara sebep oldu. Sevilen dizi ada masalı 7.bölümü yayınlandı. Ada masalı'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak? Dizinin yeni bölümü 03 ağustos 2021, salı akşamı yayınlanacak.

İçeceğinin kapağını dişiyle açmaya çalışan adam 1.875. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Bölüm fragmanı haberimizde… ada masalı yeni bölüm fragmanı izle. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur… Bölüm full hd kalitesinde star tv'de.

Ada Masali 6 Bolum Ful Izle Ada Masali 7 Bolum Onizleme
Ada Masali 6 Bolum Ful Izle Ada Masali 7 Bolum Onizleme from i.trhaberler.com
Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur… Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Romantik hikayesi ve ada atmosferinin büyüleyici etkisiyle yaz döneminin sevilen dizilerinden ay yapım imzalı 'ada masalı'nın yeni bölümünde nefesler tutulacak. İki hamlede mat olan adamın komik tepkisi 3.088. Star tv ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ada masalı dizisinin yeni bölümü 3 ağustos salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Son bölümü izlemek ve yeni bölümleri kaçırmamak için tıkla! Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisinin son bölümünde haziran ile poyraz yakınlaşıyor. Son bölümde aralarında duygusal anlamda bir şey olmasını istemediğini söyleyen haziran'ı (ayça.

Bu sayfa ada masalı dizisinin güncel yeni bölüm özetini ve bigilerini içerir.

İçeceğinin kapağını dişiyle açmaya çalışan adam 1.875. Ama ada halkını asıl sarsacak bomba, poyraz'ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin perde arkasında hakan'ın olduğunun anlaşılmasıdır. Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan ada masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Ada masalı 3 ağustos son bölüm tek parça youtube i̇zle! Ayça ayşin turan ve alp navruz'un başrollerini paylaştığı star tv'nin yeni romantik komedi dizisi ada masalı yaz sezonunda ay yapım imzası ile star tv'de ekranlara gelecek. Ada masalı 7.bölüm fragmanı ile star tv ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur… Hemen izlemek için burayı ziyaret edebilirsiniz. .ada masalı dizi oyuncuları sevgilileri ve eşleri ada masalı 6 bölüm ada masalı 7 bölüm fragmanı, kazara aşk 4 bölüm, maraşlı 26 bölüm final, kalp yarası 4 bölüm, kalp yarası 3 bölüm, gündeme damga vuran yılın sürpriz aşkları, bu sahneye yürek dayanmaz baht oyunu 6 bölüm, sol yanım my left. İşte, 3 ağustos 2021 tarihinde yayınlanan ada masalı dizisinin 7. Bölüm 3 ağustos 2021 salı star'da başladığında canlı olarak takip edebilir, bitincede full hd tek parça olarak izleyebilirsiniz. Ay yapım imzalı 'ada masalı'nın geçen haftaki bölümü heyecan dolu bir finalle bitti. Diyarbakır'da iki otomobil çarpıştı 2.636.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook